Volt egyszer egy esküvő

Volt egyszer egy esküvő

 

Néhány hete Kriszta és Gábor lepett meg minket esküvői fotóikkal, most pedig Dóri és Máté volt annyira kedves és nem felejtettek el minket. Imádjuk ezeket a képeket, mikor látjuk őket az életben a helyükre kerülni a többi dekorációs elemmel. De amit még ennél is jobban szeretünk, azok a mérhetetlenül kedves sorok, amikkel időnként megajándékoztok minket. Mint ahogy most Dóri és Máté is tette:

“Lassan több, mint egy hónapja volt az esküvő, de még mindig sokan emlegetik, hogy milyen jól sikerült minden. Ebben pedig nektek is nagy szerepetek volt. A tematika ötlete nagyon sokakat megfogott, nagyon tetszett nekik, sőt a fotós és videós stáb pedig egyszerűen imádta.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a munkátokat, és hogy ilyen menő kiegészítőkkel láttatok el minket. Jobbat, szebbet elképzelni sem tudnánk, minden tökéletesen illet hozzánk és az elképzeléseinkhez.”
Az ülésrend egy filmes csapót idézett.

Míg az asztalokra kerülő háromszög hasáb menükártyák egyik oldalán az asztalszám kapott helyet, amiben a pláne, hogy minden asztal olyan filmről volt elnevezve, amiben egy szám is szerepelt.

Az esküvői grafikák a Wedding Design termékei, amikre itt tudsz ajánlatot kérni!