Visszafogott romantika – esküvői dekoráció a Columbus hajón

Visszafogott romantika – esküvői dekoráció a Columbus hajón

A közhelyek általában arra jók, hogy egy bonyolultnak tűnő kérdést leegyszerűsítsenek, ezzel segítve a megoldást. S bizony, a kevesebb néha több, erre remek példa Eszter és Balázs esküvői dekorációja, amelyet szombaton készítettünk a Columbus hajón.

Szeretem a tavaszt, ahogy újjászületik a természet először a hagymás virágok jelennek meg, a jácint semmivel sem összetéveszthető illata és az atmoszféra, ami körüllengi remekül passzolt a dús, hortenziával és a friss tavaszi zöldekkel.  Eszter pont ugyanígy gondolta, berzenkedett a harsány színekkel és a túlzott eleganciával szemben, harmonikus, lágy hangulatot szertetett volna elérni a díszítéssel.

Az asztaldíszeket remekül kiegészítette a fehér kasírozás almazöld abroszokkal kombinálva, a vintage-stílusú falburkolat és a pácolt fabútorok pedig keretbe foglalták a dekorációt, így igazán romantikus enteriőrt sikerült létrehoznunk.

A menyasszonyi csokor kiindulási alapja is a lila, fehér hortenziagömbök voltak, amelyeket púderrózsaszín és fehér rózsafejek egészítettek ki, természetesen a vőlegény-kitűző is ezt a hangulatot vitte.

Eszter, Balázs, sok boldogságot kívánunk nektek! 🙂

Köszönet a fotókért: Herczegh Laura – facebook.com/herczegphotography