Tengerész módi

Tengerész módi

Kriszta és Gábor nagyon határozott, ugyanakkor végtelenül egyszerű elképzeléssel fodultak hozzánk, amikor az esküvői termékeik megtervezésére került a sor: fehér és sötétkék, tengerészcsíkos grafikát képzeltek el maguknak. Lebeszélni sem lehetett volna őket róla, de mi nem is akartuk, sőt! Számunkra is igazi fellélegzést jelentett ez a letisztultság, ami árulkodik az ifjú pár remek stílusérzékéről is.

Szóval nincs is más hátra, minthogy megmutassam Nektek, milyen egy esküvő tengerész módra! 🙂

A meghívójuk egy kétoldalas kártya volt, egyik felén csak és kizárólag csíkokkal és egy „meghívó” felirattal, aminek nagyon szép, rajzos betűtípusa ellensúlyozta az egyszerűséget és némi finomságot csempészett a látványba.

V-Kriszta_meghívó_eleje6.ai V-Kriszta_meghívó_eleje6.aiA köszönet ajándékok pedig egyben az ültetést is szolgálták. A kis pálinkásüvegek oldalán ragasztott matrica a nevekkel és a dátummal, a palack nyakára pedig kis zászló lett kötve, rajta a vendég nevével.  Persze, a gyerekekről sem feledkeztek meg: őket színes drazsék várták a terített asztalnál.

Végh-K_matrica2A palack nyakára kötözött zászló egyik oldalán a név, hátulján pedig csak a sima, csíkos minta szerepelt:
Végh-K_ültető_eleje_2És íme, a végeredmény! Természetesen, milyen más színű lehetett volna a madzag, mint fehér és kék?! 🙂

5 (1)Egyet kell értenem Krisztával és Gáborral arról, hogy sokszor a kevesebb több és  végeredményben mindig az összkép ami fontos. Az ő összképük pedig szuper klassz lett! 🙂