Tavasz a télben – fotózás a Normafán

Tavasz a télben – fotózás a Normafán

Soha eddig még nem jártam a Normafán, valahogy nem vitt arra a dolgom. Egészen a legutóbbi fotózásig az Esküvő Classic magazinnal.

De valószínűleg jobb időpontban nem is mehettem volna, mert gyönyörű, hófödte táj és szikrázó napsütés fogadott, a pazar panorámáról nem is beszélve. Egészen elbűvölt a hely, mintha egy apró kis ökoszisztémára bukkantam volna a nagy város közepén és arra gondoltam, itt tényleg jó lehet kimondani az Igent.

A fotózás időpontja igencsak az ünnepek előttre esett, ebből kifolyólag bizonytalanok is voltunk, hogy be merjük-e még vállalni. De mikor meghallottuk a témát, annyira beleszerettünk, hogy nem akartuk kihagyni.

A dekor, a fények, a színek még egy kicsit fáradtak és begubózók, de a grafikákon már látni a tavasz ígéretét a realisztikus virágmotívumokkal és a kuszán repdeső szitakötőkkel és bogarakkal. Ezúttal is két eltérő, de egymással jól kombinálható grafikát álmodtunk meg: egy smaradzöld és egy visszafogott, natúr alapszínűt.

Készült kétfajta meghívó és a hozzájuk tartozó kiegészítő kártyák, mint Save the date és visszajelző kártya, valamint menü, asztalszám, ültetőkártya és ülésrend is.