Orsi és Tamás beszámolója a Nagy Napról

Orsi és Tamás beszámolója a Nagy Napról

A következőkben Orsi és Tamás esküvőjéről készült képeket láthatjátok és olvashatjátok azokat a nagyon kedves sorokat, amit nekünk írtak, és amiből csak úgy sugárzik a boldogság! 🙂

Pár szóban írnék az esküvőről, ami felejthetetlen volt, és ennél jobban nem is sikerülhetett volna. Tele volt meglepetésekkel, kezdve a menyasszonyi „autóval”, ami egy kamion volt, folytatva a rengeteg motoros ismerős és ismeretlennel, akik hozzájárultak ehhez a felejthetetlen élményhez. A húgom készített nekünk egy kis videót a gyerekkorunktól egészen az esküvő napjáig tartó időszakról, na és persze a meglepetés nászút, amit szintén a férjem szervezett, és amit csak az indulás előtt 1 nappal tudtam meg, hogy hova. Az egész esküvő olyan volt, mint mi, kicsit izgulós a szertartásokon, kicsit extrém és vagány, fiatalos, vidám és nagyon- nagyon boldog. 🙂 Nehéz volt az út számunkra, amíg eljutottunk az esküvőig, sajnos 1-2 tragédia is történt, de megérte nem elhalasztani, és élveztük minden egyes percét a mi Nagy napunknak.

Én azt üzenném minden leendő menyasszonynak, hogy ne adják fel az álmaikat, olyan legyen az esküvőjük, amilyet szeretnének, még ha kicsit extrém is.  A végére pedig egy közhely, de nagyon igaz: minden egyes percet ki kell élvezni, mert nagyon gyorsan elmegy az a nap.

Köszönjük Nektek a munkátokat, nagyon szép volt minden, amit készítettetek!

Zöld-barna, fás esküvői grafikai termékek

Mi köszönjük a bizalmat és minden szépet és jót kívánunk a további közös életetekhez! 🙂