Napsugaras hangulatban

Napsugaras hangulatban

Ha már tombol a nyár, újabb aktuális cikkel szeretnék kedveskedni, ami a témába vág. Nemrég bukkantam ezekre a fantasztikus hangulatú fotókra az interneten böngészve, melyekből a következő montázst készítettem:

Mi a magunk részéről nagyon kedveljük azokat az esküvőket, ahol a pár megmutatja a saját egyéniségét és mer formabontó lenni – egy kreatív csapat segítségével nem is kell ehhez olyan nagy bátorság. 🙂 Tapasztalatunk szerint hazánkban egyelőre a klasszikusabb megoldások a gyakoribbak, de néhány jól megválasztott apró részlettel, egy merészebb szín használatával egyedivé varázsolható bármely esküvő!

A fent bemutatott képek is attól különlegesek, hogy napraforgóval és margarétával készült minden virágos dekoráció, ezáltal az egész esküvőnek természetes-kedves hangulatot adtak. A vőlegény világos drapp öltönye és a menyasszony egyszerű, abroncs nélküli ruhája sárga szalaggal a derekán szintén ezt a világot képviseli. Külön kiemelném a köszönőajándékokat, melyek színes csokigolyók vagy cukorkák kis üvegekben, szerintem nagyon bájos ötlet ezzel megajándékozni a vendégeket.

Minden bizonnyal egyetértetek velem abban, ha végignézitek a képeket, hogy sugárzik erről a párról a boldogság, nagyon jól sikerült esküvőről lehet itt szó. Minden nagyon “egyben van” a képeken, tökéletes a harmónia. Az én szememben a dolog kulcsa a pár természetessége, akik ezt vitték bele esküvőjükbe is. Nem akartak semmi olyan dolgot magukra erőltetni, ami távol áll a stílusukról, és látszik a képeken, hogy nagyon komfortosan érzik magukat minden helyzetben.

(Érdemes itt elgondolkodni egy percre, ha saját esküvőnkre most készülünk. Ha vehemens családtagokkal vagyunk körülvéve, akik nagyon szívesen szervezkednek helyettünk, akkor is tartsuk szem előtt azt, hogy nekünk kell majd fél napon keresztül a középpontban lennünk, rólunk szól majd az az este, és ha mi nem érezzük jól magunkat valamilyen okból, akkor ezt a vendégek is megérzik majd és ez az egész esküvő hangulatára rányomja majd a bélyegét. Ne hagyjunk magunkra erőltetni semmilyen számunkra feszengős megoldást, mert a végén mi isszuk meg a levét.)

Ha szeretnétek Ti is egyéniségetekhez illő, egyedi esküvőt, gyertek el hozzánk egy kötetlen beszélgetésre, és megmutatjuk Nektek a lehetőségeket!

[content_block id=3431504]