Lenyűgöző menyasszonyi csokor – virág nélkül

Lenyűgöző menyasszonyi csokor – virág nélkül

Amerikában egy új esküvői trend van kibontakozóban, amely nekem is nagyon tetszik. Akik szeretnének kilépni a hagyományos keretekből és valami igazán másra vágynak, azok biztos magukénak érzik majd az ötletet, bár tény, hogy kell hozzá bevállalósság bőven…

Menyasszonyi csokor virágok nélkül, ami mégis finom és nőies? Menyasszonyi csokor, amely időtálló, évtizedek múlva is ugyanolyan pompás, mint a nagy napon? Menyasszonyi csokor, amelyben magunk és családunk emlékei egyesülnek? Menyasszonyi csokor, amely akár általad is elkészíthető?

Igen, létezik! Engem elvarázsoltak ezek a képek: kitűzőből készült bokréták. Kérd meg a nagymamád, hogy adja (kölcsön) neked kedvenc darabjaid, vagy szólj a család összes nőtagjának, hogy küldjön neked egy kitűzőt. Garantáltan kedves meglepetés lesz mindannyiuk számára, mikor viszontlátják esküvődön saját ékszerüket.

Kedvencem az alsó képen szereplő csokor, gyönyörű, elegáns, harmonikus.

Ötlet azoknak, akik eljátszanak a gondolattal, hogy hasonlót szeretnének, de nem olyan szerencsések, hogy örököltek volna elegendő brosst: nézzetek körül bolhapiacokon, régiségboltokban, illetve az internet is kiapadhatatlan forrása a vintage remekeknek.

Ha tetszik a látvány, de nem érzed magad elég ügyesnek, akkor fordulj hozzánk, mi elkészítjük Neked az örökéletű menyasszonyi csokrod!

Forrás: greenweddingshoes

[content_block id=3431504]