Krém és arany elegancia

Krém és arany elegancia

A szezon egyik legelegánsabb esküvőjét dekoráltuk egy gyönyörű helyszínen. A terem adottságait kihasználva megmaradtunk annak színeinél. Ide nem illett volna valami vadabb, karakteresebb ötlet, így az volt a cél, hogy megőrizzük és ha lehet, fokozzuk a helyszín különlegességét. Ehhez krém, fehér és arany színeket használtunk.

Az asztaldíszek magas üvegvázák tetejére helyezett virággömbök kompozíciójából születtek. Krém és fehér rózsákat és liziantuszokat használtunk fel a csokrokhoz. A lelógó zöld ágak segítségével fokoztuk az asztaldíszek magasságát. Az asztalokra szórt arany gyöngyök szépen harmonizáltak a székmasnik arany színével. Ugyanezt a vonalat képviselte a szalvétagyűrűk szalagjának a színe. A szalvétagyűrűkbe egy-egy szál kisebb fejű liziantuszt fűztünk.

A főasztaldísz szintén a fent említett virágokból készült, de nem magas üvegvázába került, hanem elnyúló, hosszanti formát kapott, így meghatározó eleme lett a teljes dekorációnak, ezzel is kiemelve a legfontosabb emberek (az ifjú házasok) helyét a teremben. 🙂 Az ilyen típusú asztaldíszek gyakori “trükkje” az, hogy a vacsora előtt autódíszként szolgáltak, majd egy mozdulattal leemelve a motorháztetőről áttehetők a főasztalra.

Forrás: Wedding Design

[content_block id=3431504]