Partnereink

Hisszük, hogy az esküvő design nem csak a papír alapú nyomtatott termékekben merül ki, ezért dolgozunk együtt több dekoros csapattal is, hogy esküvőddel kapcsolatos minden megjelenésbeli részletet egy kézben tudhass. Akkor lesz igazán harmonikus egy esküvői asztal, ha a dekoratőr és a grafikus csapat ismeri, szereti egymást és szinte kitalálják egymás gondolatát. Mi szerencsések vagyunk, mert két remek brigáddal működünk együtt.

FrigyTervezők

Ivett, Olimpia és Réka, a mi “beépített” embereink, ha vintage, rusztikus, természetközeli dekorációról van szó. 🙂 Az, hogy fizikailag is egy bemutatóteremben vagyunk, csak még jobban megkönnyíti az együttműködést.

Gyere el hozzánk és nézd meg, mit tudunk a Frigytervező lányokkal közösen – hogyan valósul meg a grafika és a dekoráció tökéletes összhangja. Ők a Te csapatod, ha a sablonokon túlmutató, natúr hangulatú esküvőre vágysz.

Wedding Factory

Krisztivel hosszú évek együttműködését tudhatjuk a hátunk mögött.

Rengeteg kelléke, anyaga, kiegészítője van, amivel bármilyen klasszikus, királylányos esküvői álmot meg tud valósítani. Ha romantikus vagy és sok-sok virággal teli, egyedi esküvői dekorációt szeretnél, akkor ő lesz a Te embered.