Munkamenet

Így dolgozunk mi:

 • Elképzelések pontosítása

  Egyedi terv esetén kérjük, minél részletesebben oszd meg velünk telefonon vagy e-mailben, ami a fejedben van álmaid meghívójával kapcsolatban. Meglévő grafika módosítása esetén írd meg, pontosan milyen változtatásokat szeretnél. Ha egy az egyben tetszik egy kész meghívónk, úgy a honlapon szereplő ár érvényes.

  Felhívjuk szíves figyelmedet arra, hogy jelenleg megnövekedett munkamennyiségünk okán személyes találkozásra nem tudunk időpontot biztosítani.

 • Árajánlat

  Az elképzelések pontosítását követően személyre szabott ajánlatot küldünk egyedi meghívódra vagy megírjuk a módosított meghívóra vonatkozó grafikai felárat.

 • Megrendelés

  Ha szimpatikus az ajánlatunk, e-mailben tudod megrendelni a választott meghívót. Ehhez szükségünk lesz a címedre, hogy kiállíthassunk a nevedre egy díjbekérő számlát az előleg összegéről.

 • Előleg

  Megrendelésedet 5.000 Ft előleg befizetésével tudod megerősíteni, ezt átutalással teheted meg. Ha az előleg összege beérkezik hozzánk, akkor kezdünk a látványterv készítésének.

 • Látványterv készítése

  Kész meghívó választása esetén ilyenkor már szükség van a meghívó szövegére, hogy betördelhessük a választott grafikába és a kész látványtervet visszaküldhessük ellenőrzésre. Egyedi grafika vagy grafika módosítás esetén először a meghívó borítóját tervezzük meg, alakítjuk át, így a szöveggel még picit ráértek.

 • Korrekció

  Ha nem tetszik az általunk küldött látványtervnek valamelyik részlete, nyugodtan jelezzétek, célunk, hogy álmaitok meghívója szülessen meg. Ha esetleg menet közben meggondoljátok magatokat és egy új irányt találtok ki, nem gond, ebben az esetben megbeszéljük, hogy milyen jelképes összegért készítjük el az új designt. (Kész grafika választása esetén a designba egyáltalán nem nyúlunk bele.)

 • Jóváhagyás

  Amennyiben mindent rendben találtok – mind a grafika, mind a tördelés tekintetében, a meghívót előkészítjük nyomtatásra és leadjuk a nyomdába. Innentől kezdve nincs lehetőségetek javításra.

 • Mintaív megtekintése

  A teljes mennyiség nyomtatása előtt van lehetőség egy mintaív megtekintésére a nyomdában. Ez a színek és a papír minőségének ellenőrzésére szolgál, de nem egy szépre kivágott, precízen hajtott meghívót fogtok ilyenkor látni, hanem az egész nyomdai ívet. Ha nem fontosak a pontos árnyalatok, akkor ez a lépés kihagyható.

 • Nyomdai kivitelezés

  A meghívókat kinyomtatjuk a szükséges mennyiségben. A meghívók digitális nyomdában készülnek. Minden meghívónk egyedileg gyártott, ez azt jelenti, hogy ha meglévő grafikát választotok, akkor is egyszerre történik a grafika és a szöveg nyomtatása, nem pedig előre gyártott meghívó sablonba nyomtatunk utólagosan szöveget.

 • Kész meghívó

  A nyomdai kivitelezés néhány munkanapot vesz igénybe, utána egyeztetett időpontban kézbe vehetitek a meghívót, amit közösen álmodtunk meg. Nincs más hátra, mint örülni a végeredménynek. 🙂

 • További esküvői termékek

  A nagy napra bizonyára szükséged lesz ültetőkártyára, menükártyára, asztalszámra, ülésrendre… Ezzel kapcsolatban is tudunk segíteni. Kérd egyedi csomagajánlatunkat a saját esküvődre igazítva, hogy kedvezményekben részesülhess vagy ajándékot kaphass

Amennyiben a fentiek elolvasása után maradt még benned kérdés, kérlek, keress bizalommal elérhetőségeim egyikén! Remélem, hamarosan Téged is elégedett menyasszonyaink sorában üdvözölhetlek!