Rólunk mondták

  • Szeretnénk még egyszer megköszönni a munkátokat, türelmeteket, kitartásotokat, minden szuper volt.
    Molnár Enikő
  • A Te munkádat viszont még a mai napig dicsérik és emlegetik a vendégek, azt mondják még soha nem láttak ilyen szép és ötletes meghívót, a képeket nézegetve pedig rögtön fel tudják idézni az emlékeket... 🙂 Szóval még egyszer nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget!
    Boross Patrícia
  • A kreatív csapat munkáját mindenki a szívébe zárta, beleértve minket is. Meg egyszer nagyon szépen köszönünk mindent! Gabkának külön köszönet, hogy szinte az egész design reszt pusztán levelezés alapján meg tudta tervezni es gyönyörűen kivitelezni.”
    Császár Katalin

Bemutatkozik a Wedding Design csapata

Két lány – Gabka és Noémi – egy közös szenvedély. Szerencsések vagyunk, mert elmondhatjuk magunkról, hogy a munkánk egyben a hobbink is. Boldog párokkal találkozunk és az ő álmaikat öntjük kézzel fogható formába nap, mint nap. Élvezzük a kihívásokat, inspirálnak bennünket a különös ötletek. Egyedi elképzeléseket valósítunk meg, tervezünk, alkotunk… és öröm számunkra a pillanat, amikor ötleteinket viszontlátjuk papír alapon, a nyomdából megérkezve. Alig várjuk, hogy gyermeki lelkesedéssel csodálhassuk meg az elkészült műveket, de az igazi élmény az számunkra, amikor látjuk megrendelőink elégedett mosolyát.


uhrner-gabriella-wedding-design

Uhrner Gabriella

Tulajdonos – grafikus

Lassan 20 éves grafikusi tapasztalattal a háta mögött folyamatosan tele van kreatív ötletekkel. 2009 év elején találta ki a Wedding Design koncepcióját – azaz a helyet, ahol találkozik esküvői grafika és dekoráció összhangja. Nyolc sikeres szezonnal a háta mögött számtalan párnak okozott már örömöt egyedi látásmódjával és állandó lelkesedésével. Az elmúlt években elsősorban a menedzsment feladatokat látja el, így ajánlatoknál, árazási kérdésekben találkozhattok vele, de a tervezést is szívesen vállalja jelenleg is. Noémivel az oldalán elválaszthatatlan egységben dolgozik azon, hogy még több boldog pár vágyait váltsa valóra papír alapon.

Kiszely Noémi

Ügyfél kapcsolatok – grafikus

Négy éve csatlakozott a Wedding Design csapatához grafikusként. Cukrász családból származik, így szélesebb spektrumban látja át egy esküvő arculatát, mint egy átlagos tervező. Imádja a munkáját és remek ízlésével színesebbé tette az elmúlt évek során a Wedding Design meghívók választékát. Mostanra a Wedding Design termékei kitörölhetetlenül hordozzák magukon Noémi kézjegyét. Elsősorban a kreatív vonalban, a tervezési fázisban vesz rész, de örömmel tekint ki a további dekorációs elemek irányába is és kifejezetten szeret bemutatókra, nyílt napokra készülni, hiszen ilyenkor lehet igazán megmutatni kézzel fogható valóságban, hogy mit is tud a Wedding Design csapata.