Fekete-fehér-lila enyhén barokkosan tálalva

Fekete-fehér-lila enyhén barokkosan tálalva

Egy nagyon izgalmas témát dolgoztunk fel a hétvégén, amelynek színei a fekete-fehér-lila és egy kevés ezüst, mindez enyhe barokk köntösben.

Az asztaldíszre két megoldás is született. Az egyiknél barokkos gyertyatartóra építettünk egy virággömböt fehér rózsákból és lila orchideákból – a gyertyatartó eredeti funkcióját megtartva. Az elkészült gömböt egy enyhe csillogású fekete dekorággal tekertük körbe és a díszről pedig üvegkirstályokat lógattunk le. Az ezüst, a rózsafejek közepén és a gyertyatartó körül jelent meg apró kavicsok formájában. A második, extrább változatban egy magas padlóvázába készítettük el az asztaldíszt. A vázába fekete tollboát tettünk és fehér ágakat helyeztünk, amiről átlátszó és lila kirstályokat, és üvegfiolában rózsafejeket lógatunk le. Az üvegfiolákba a rózsán kívül apró fehér gyöngyök is kerültek. Mindkét asztaldísz köré fekete, fehér és ezüst dekorkavicsokat szórtunk, illetve az eredeti stílust erősítendő barokkmintás mécsestartókat helyeztünk el.

Készítettünk egy csillárt is, amit az eredeti kristályokon kívül kiegészítettünk egy fekete tollboával és külömbőző hosszúságban elógatott lila kirstályokkal. A gyertyák fényét megtörő kristályok fantasztikus hangulatot kölcsönözhetnek az esküvőnek.

A kidolgozott tematika egy rendkívül elegáns, enyhén barokk hatású esküvőnek lehetnek a kiegészítő elemei.