Fekete-fehér esküvői meghívó családi címerrel

Fekete-fehér esküvői meghívó családi címerrel

Helena és Tamás Bécsben élő kedves pár. Helena rendszeres olvasója volt a blogunknak, és amikor eljött a pillanat, hogy esküvői meghívót kellett találniuk, azt mondta Tamásnak, hogy ő nem is akar mástól ajánlatot kérni, csakis hozzánk fordul, annyira biztos volt abban, hogy megtaláljuk majd a közös hangot és érteni fogjuk, mit szeretnének. Tamás eleinte szkeptikus volt, és több helyről szeretett volna információt, de rábízta Helenára a kapcsolatfelvételt. Ezt a történetet Helena mesélte utólag, és jót mosolyogtunk rajta együtt. Szerencsére minden pont úgy történt, ahogy Helena előzetesen gondolta, és a személyes találkozás Tomi esetleges kételyeit is eloszlatta. 🙂

Helena konkrét tervekkel keresett meg: fehér, rusztikus papírra szürke, vadászattal kapcsolatos motívumokra gondolt. Mivel az esküvő helyszíne egy csodás ausztriai kastély lesz, ezért úgy érezte, nincs szükség a grafikai anyagok cifrázására, hiszen a kastély önmagában is gyönyörű, inkább finom kiegészítőként szerepelnek majd a nyomtatott anyagok. A beszélgetésünk során kiderült, hogy Tomi családjának van egy szép címere, így abban maradtunk, hogy fácán helyett ezt tesszük a meghívóra, mégis személyesebb megoldás. A natúr stílusú meghívóink nagyon tetszettek nekik, így megegyeztünk, hogy azt a koptatott háttér grafikát felhasználjuk az ő terveikhez is, fekete-fehérben.

Egy kalandos mintaív átadást követően az M0-ás péceli lehajtójánál, megtörtént a jóváhagyás és elindítottuk a gyártást, majd Tomi a héten átvette a kész meghívókat.

Sajnos a távolság miatt a virágdekoráció nem a Wedding Design csapatának munkája lesz majd, de egyéb grafikai anyagokat mi készítünk még az esküvőre. Érdekességképpen említeném meg, hogy a pár fotósa Nikaa lesz, miután Helena beleszeretett egy mintaképbe, amelyet a blogunkon látott.

Forrás: Wedding Design

[content_block id=3431505]
[content_block id=3431504]