Esküvő fekete-fehérben

Esküvő fekete-fehérben

Következzen akkor a sok szín után személyes kedvencem, a fekete-fehér esküvő. Készítettünk egy montázst, mely visszaadja a fekete-fehér esküvők hangulatát és eleganciáját. Reméljük, ezzel az eddig kételkedőknek is megmutathatjuk, hogy a fekete nem jelent egyet a gyászossal!

Szerintünk a lényeg az arányokon múlik. Sok fehér pici feketével mindig nagyon ünnepélyes hangulatot kölcsönöz, és nem kell félnünk attól, hogy az összbenyomás komor lesz.

Akinek tetszik ez a színösszeállítás, de hiányérzete van, ha a képekre néz, bátran kombináljon egy harmadik kísérő színt is a fent említett kettő mellé! Akár a ma oly sokszor emlegetett rózsaszínnel, akár élénkebb megoldást választva, pirossal vagy naranccsal is szép eredményeket érhetünk el!

Végezetül megmutatunk egy olyan esküvőt, melynek fekete-fehér volt a tematikája és a mi munkánk eredménye az összes dekor anyag, a meghívótól kezdve az ültetőkártyákon, szalvétákon, asztaldíszeken át, valamint a ruha tervezésébe és a torta elkészítésébe is bevontak minket. Végeredményében egy átgondolt koncepciójú, igazán mutatós esküvő kerekedett!

[content_block id=3431504]