De mi is az az esküvő design?

De mi is az az esküvő design?

Ha esküvőre készülünk, az bizony rengeteg tennivalóval jár. Egyeztetünk a részletekről emberek tucatjaival. Alvállalkozót keresünk, aki elkészíti a meghívónkat. Virágost választunk, felkeresünk több dekorcéget és ajánlatot kérünk. A helyszínen többnyire beleszólhatunk a teríték színeibe. Ültetőkártyákat, köszönőajándékokat készíttetünk.

Nem lenne könnyebb dolgunk, ha ezek a fontos részletek egy kézben összpontosulnának? Arról nem is beszélve, hogy nem vagyunk mindannyian vizuális és kreatív alkatok, így sokszor jól jönne egy-két szakértő tanács. Az esküvő designja azt jelenti, hogy meghatározunk egy koncepciót, egy “tematikát”, amely mentén futtatjuk az esküvőre szükséges összes anyag és kellék tervezését.

A meghívó az első hírnöke az esküvőnknek, így ennek hangulata adja az első benyomást vendégeinknek. Az itt használt színek és képi világ határozza meg egy átgondolt esküvő esetében a további dolgok megjelenését is, legyen szó virágokról, asztali dekorációról, székselyemről szalaggal, terítő színről, a koszorúslány ruhákról, és akár a vőlegény mellényének vagy a menyecskeruhánknak a színéről. A végeredményben minden összhangban lesz egymással és vendégeink harmonikus légkörben töltetik el velünk életünk legfontosabb napját.

Az, hogy esküvőnknek “arculata” van, plusszköltséget nem jelent, sőt, még spórolhatunk is, időt és pénzt egyaránt, hisz ebben az esetben az összes dekor anyag elkészítésével egyetlen céget bízunk meg. Ők profi szakemberek, akik elképzeléseinknek megfelelően segítenek kitalálni a tökéletes színeket és formákat, pénztárcánkhoz igazítva tervezik meg nyomtatott anyagainkat, készítenek el minden dekorációt esküvőnkre.

Nézzünk egy konkrét példát! Egy élénk pink színválasztás a meghívóban, drappos-barnás árnyalatokkal, fás motívumokkal kiegészítve:

Hogyan jelenhet meg a válaszott szín a koszorúslányruhákon, a menyasszonyi csokorban, a kitűzőkben? Íme néhány példa:

Az utolsó lépcsőfok, a büféasztal pedig így valósul meg a fent meghatározott koncepció alapján:

Biztosan akad olyan olvasó, aki túl merésznek találja ezt az élénk színvilágot, de a hasonló, stílusos esküvő minden pár egyéniségére szabható és bármilyen színekkel és formákkal megvalósítható.

[content_block id=3431504]