Elképesztő citrom barokk

Elképesztő citrom barokk

Több “szájtátós” elemet is tartalmaz az az esküvőt, amit most mutatok Nektek, szóval  aki vevő a formabontó megoldásokra, annak érdemes végignézi ezt a hatalmasra sikeredett montázst.

Az első képekből még nem is számít az ember semmi különlegesre, bár a képvilág már sejtet valami különlegességet. Ez a különlegesség meg is érkezik, amikor megpillantjuk a vacsora helyszínét, ugyanis ott valami nagyon szép és nem hétköznapi dolgokat pillanthatunk meg. A helyszín is már egy nagyon sajátos hangulatot ad az egész esküvőnek, ugyanis egy gyárépületről van szó, vakolatlan falakkal, hatalmas beltérrel. És végül ami  ámulatba ejtett engem, az a főasztal felett látható dekoráció, egy az asztal szélességével majdnem megegyező elem, ami citromsárgán ragyogja be a raktárépület lepusztultságát, egy lógódísz, amiből mintha citromságra tulipánok nőttek volna ki fejjel lefelé, mögötte pedig a fal citromsárgán megvilágítva – csak azt tudom rá mondani, hogy valami brutális… 🙂

Mindig is azon a véleményen voltam, hogy mindenben meg kell találni az egyensúlyt. Pontosan ezt az elvet alkalmazta a tervező az asztalok díszítésénél is, ugyanis alkalmaz bonyolult, díszített elemeket – mint például a barokk gyertyatartók -, de közben az egyszerűségre is törekszik – a vastag üvegvázában elhelyezett egy szál citromságra gerberával. Más körülmények között nehéz volna elképzelni fekete tányérokat és poharakat egy esküvőn, de a tervezőnek sikerült úgy fűszerezni a részleteket, hogy tökéletesen passzoljon az asztalok hangulatához. És ami már csak hab a tortán, a montázs utolsó képén a barokk esküvői torta.

Nekem az állam még mindig valahol a padló környékén van, az Our Labor of Love csapata valami fantasztikusat alkotott.