Az érzékeny kérdés: mennyibe kerül a szolgáltatásunk?

Az érzékeny kérdés: mennyibe kerül a szolgáltatásunk?

Az Esküvő Kiállításon úgy éreztük, sikerült megmutatnunk, hogy mit tudunk, bepillantást nyerhettetek a kreatív szemléletmódunkba. Emellett sokakban azonnal felmerült a kérdés, hogy jó ez, szép ez, de mégis mennyibe fog ez kerülni nekem? :))

Szóban is hangsúlyoztuk mindenkinek, de úgy érzem, ez egy külön postot is megérdemel: az, hogy az esküvőnek adunk egy arculatot, NEM KERÜL SEMMIBE! Azaz, épp ugyanaz az árfekvés, mintha külön keresnétek egy meghívóst és külön egy virágost, mi azonban egy kézben tartjuk és összehangoljuk az összes dekorációs elemet, legyen szó nyomtatott, papír alapú anyagokról vagy virágokról, asztaldíszítésről, térdekorálásról…

Hogy konkrétumokat is mondjak, tavaly a legdrágább meghívónk grafikai tervezéssel, nyomdai kivitelezéssel és borítékkal együtt volt kb. 600 Ft/darab. Nagyobb példányszám rendelése esetén az egységár ennél jóval kedvezőbb lehet. Konkrét számokat abban az esetben tudunk mondani, ha a személyes egyeztetés során megbeszéltük az elképzeléseiteket, hiszen a formátum, a papírminőség és a példányszám is befolyásolja az árakat. Egy személyes találkozó természetesen nem jár kötelezettséggel.

Hasonlóan alakul a helyzet a virágdekoráció, asztaldíszítés terén is. Már 1500-2000 Ft-tól tudunk ajánlani látványos és ízléses asztaldíszeket, természetesen határ a csillagos ég. 🙂 Rendszerint legalább 2-3 kategóriára adunk árat az írásos, személyetekre szabott ajánlatunkban.

Keressetek minket bátran telefonon vagy e-mailben, ezután egy egyeztetett időpontban elbeszélgetünk (ez kb. egy órát vesz igénybe), melynek során fel tudjuk térképezni az elképzeléseiteket, ötleteket cserélhetünk, és ez után a kapott ajánlat függvényében el tudjátok dönteni, hogy minket bíztok-e meg esküvőtök megszépítésével. 🙂

[content_block id=3431504]