Álomfotózás az OFF Kultúrszövőgyárban!

Álomfotózás az OFF Kultúrszövőgyárban!

 

Az eddigi összes Esküvő Classic magazin fotózásunk közül – aminek száma pedig nem kevés – ez volt az eddigi legkedvencebb! Az előzetes egyeztetések alapján készített grafikák tökéletes harmóniában voltak a dekorral és a virágokkal, az OFF Kultúszövőgyár pedig zseniális helyszínnek bizonyult.

De a koronát mégis Bolla Viki blogger és labdarúgó kedvese, Kálnoki Kis Dávid tették fel rá, akik ugyan átélhették már a nagy nap boldogságát, de a kedvünkért örömmel nosztalgiáztak kicsit.

 

Már a fotózást megelőző hetekben elkezdődött az egyeztetés a Ma Vie Dekor-os lányokkal a színekről, mintákról, anyagokról, így alakult ki ez a finom, púderes árnyalatú grafika, tele vízfesték hatású virágokkal, ráadásként pedig néhány terméket arany fóliázással láttunk el, aminek köszönhetően valódi arany ragyogást kaptak a termékek bizonyos részei.

A dekoros lányoktól kaptuk az infót az ülésrend állványáról is, amibe pontosan beleméretezhettük a grafikát. És itt kell szót ejtenem a gigantikus méretű keretről, ami a mi grafikánkkal kiegészülve egy csodás installációvá állt össze.

 

A virágos grafikát kiegészítendő készítettünk egy sima, aquarell mintaázató grafikát is, ami színeiben visszatükrözik a virágokat, de mintázatával kicsit megtöri a monotonitást és üde színfoltja a dekornak.

Az asztalokra készült termékek között szerepelt asztalszám, programkártya, csoki köszönetajándék, többféle menü és ültetőkártya, ez utóbbik közül a kedvencünk a tátika formájúra hajtogatott, origamis verzió volt.

És, ha ez még mindig nem lett volna elég, azért készültünk néhány meglévő meghívóval is, amik közül nyugodtan lehet szemezgetni, ha a saját esküvőtöket is hasonlóan bájosra tervezitek, mint ennek a fotózásnak az anyagát.