Ajánlatkérő űrlap

Esküvői meghívó árajánlatkérő űrlap
 • Ajánlatkérés kitöltése

  A személyre szabott árajánlat elkészítéséhez kérünk téged, töltsd ki alábbi árajánlatkérő űrlapunkat. A Meghívó típusa és Papír típusa elnevezésű pontokhoz segédletet az Ajánlatkérés menüpontunkban találsz. A Megjegyzés ponthoz írd meg nekünk, hogy melyik meghívó lenne a kiválasztott, illetve további információkat is megoszthatsz velünk, vagy kérdezhetsz tőlünk.

 • Kiszámoljuk az egyedi meghívód konkrét árait

  Ajánlatkérésed automatikusan regisztrálja rendszerünk és várhatóan 2-3 munkanapon belül kiküldjük számodra árajánlatunkat, mely csupán tájékoztató jellegű, semmilyen kötelezettséggel nem jár, illetve utólag is módosítható.

 • Előlegszámla kifizetése

  Amennyiben ajánlatunkat szimpatikusnak találtad és úgy döntöttél, velünk szeretnéd megterveztetni esküvői meghívódat, szándékod megerősítéseként 5000 Ft előleg befizetése szükséges, melyet személyesen készpénzben vagy utalással is rendezhetsz.

 • Elkezdjük a tervezést

  Ezek után tényleg nincs más hátra, kezdődhet a tervezés! Ehhez küldj el számunkra minden fontos információt, elképzelést, kérést, óhajt, sóhajt és a meghívóba kerülő szövegről se feledkezz meg.

 • Elküldjük a látványtervet

  Természetesen kíváncsiak vagyunk a véleményedre! Elküldjük neked a meghívó látványtervét, aminek bármelyik pontján kérhetsz módosítást.

 • Leadás a nyomdába

  Amennyiben mindent rendben találtál – mind a grafika, mind a tördelés tekintetében – a meghívót előkészítjük nyomtatásra és leadjuk a nyomdába. Innentől kezdve nincs lehetőséged javításra.

 • Mintaív megtekintése (opcionális)

  Amennyiben biztosra szeretnél menni és megnéznéd kinyomtatva is meghívótokat, úgy lehetőség van mintaív megtekintésére. Az ár 1 db mintaívet foglal magában, ezen felül minden további mintaív 1000 Ft/db áron érhető el. Ez a színek és a papír minőségének ellenőrzésére szolgál, de nem egy szépre kivágott, precízen hajtott meghívót fogsz ilyenkor látni, hanem az egész nyomdai ívet. Ha nem fontosak a pontos árnyalatok, akkor ez a lépés kihagyható.

 • Kézhez kapod az egyedi esküvői meghívódat

  A nyomdai kivitelezés néhány munkanapot vesz igénybe, utána egyeztetett időpontban kézbe veheted a meghívót, amit közösen álmodtunk meg. Nincs más hátra, mint örülni a végeredménynek!