A mobilozó vendégek kiverték a biztosítékot a profi fotósnál!

A mobilozó vendégek kiverték a biztosítékot a profi fotósnál!

 

Lassan körbejárja a világot annak az ausztrál fotósnak a képe, akinél kiverték a biztosítékot a mobiljaikkal fotózó/videózó vendégek, ezzel ellehetetlenítve a profi fotós munkáját. De ami még ennél is dühítőbb, hogy a menyasszonynak gyakorlatilag át kellett verekednie magát a tömegen ahhoz, odaléphessen a rá váró vőlegénye mellé. Hogy látni alig látták egymást meg már csak a hab a tortán…

Thomas Stewart fotós szerint érdemes előre tájékoztatni a vendégeket és megkérni őket, hogy legyenek szívesen mobiljaikat inaktivizálni a ceremónia idejére, mégpedig a következő okokból:

zavaro-mobilos-fotozok

1.
Az első és legfontosabb, ami a fenti képen is jól látszik: a mobilozók elállják az utat az ifjú pár előtt.

2.
Nem csak a párt, hanem a fotóst és annak munkáját is zavarják ezzel, akinek a tömeget kerülgetve kellene elkapnia a legszebb pillanatokat. Azokat, amibe egy-egy mobilozó biztos mindig belemászik…Arról nem is beszélve, hogy a sokszor nem olcsó szolgáltatás igénybevétele után a pár majd jogosan kérheti számon, hogy nem készült egyetlen értelmes fotó sem a bevonulásról.

3.
Teljesen felesleges saját fotókat gyártani ilyen-olyan készülékekkel, ha egyszer van valaki, aki direkt ezért jött ide. Utólag úgyis mindenki nap majd néhány szép felvételt ajándékba. Persze, csak ha nem akadályozzák a fotós munkáját.

4.
De mégis az egyik legfontosabb dolog, hogy az ifjó pár a szerettek arcát szeretné látni, nem pedig az azt eltakaró mindenféle ketyeréket.

5.
Arról nem is beszélve, hogy senki nem szeretne a saját esküvőjén készült homályos képekbe belebukkanni különféle közösségi oldalakon.

Kedves leendő pár, akik nem szeretnének ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni és kedves leendő vendégek, akik nem szeretnék, hogy kiutálják őket a ceremóniáról! A jó viszony megtartás érdekében célszerű közzétenni, illetve tiszteletben tartani ezeket a játékszabályokat!

Forrás: velvet.hu