A mi esküvőnkön grillezés volt. A tiéteken miért ne lehetne?

A mi esküvőnkön grillezés volt. A tiéteken miért ne lehetne?

 

Naplemente, jó hangulat, finom húsok, temérdek mennyiségű zöldség, kis füstös pikantéria. Nem is csoda, hogy a grillezés az egyik legkedveltebb nyári ételforma. És mivel az esküvők többsége ebben az évszakban esedékes, miért is ne lehetne épp ez a menü, amikor a gőzölgő húslevesnek még a gondolatától is kiver a víz mindenkit: 🙂

Most elárulok egy nagy titkot: a mi esküvőnkön is grillezés volt! 🙂 Így aztán bátran merem ajánlani, csupán néhány apróságra kell odafigyelni.

A grillezéssel kapcsolatban mindenkinek az a félelme, hogy túl sokat kell várni rá, az egyik vendég rég jóllakott, amikor a másik még az éhségtől ájultan kóvályog a grillpult felé. Viszont ha minden el van készítve, a húsok elő vannak sütve és már éppen csak a hangulat és egy utolsó roppanás kedvéért kell visszahelyezni a rácsra, akkor nem lesz gond!

Mellé pedig jöhetnek a zöldségek, ugyancsak grill és saláta formájában is. Ha pedig azt szeretnénk, hogy jobban laktasson, be lehet vetni egy jó tésztasalátát is.

A köret természetesen grillezett burgonya, mi más?! 🙂

És mindennek a sava-borsa, a kis vajjal megkent grill kukorica…

Forrás: Pinterest