A ma vőlegénye

A ma vőlegénye

 

Az esküvő szervezése általában a nő “feladata”, ha lehet így nevezni ezt az örömteli szervezkedést, ami – valljuk be – minden nő álma.

Viszont azt vesszük észre, hogy az évek alatt sokat változott a világ és egyre inkább tapasztaljuk, hogy a vőlegények is kiveszik a részüket a szervezést illetően. Mi idén kimagaslóan sok vőlegénnyel tartottuk a kapcsolatot, akik a meghívó tervezésének és kivitelezésének lebonyolítását magukra vállalták.

Ilyen volt Dávid is, aki küldött nekünk néhány képet is és egy pár sort:

“Köszönjük szépen a jókívánságokat és a profi munkátokat, mellyel nagyban hozzájárultatok a Nagy napunkhoz. 
Tanácsunk maximum annyi lenne, hogy érdemes időben kérni a grafikai terveket és a nyomtatást és nem az utolsó héten, bár profin megoldottátok ezt is.” – Dávid
Ezt párja válogatja, hogy a meghívón kívüli további grafikai termékeket mikor rendelik meg. Van, aki már az esküvő előtt egy hónappal rendelkezik minden információval a tervezéshez, de olyan is akad, aki csak az utolsó héten tudja lefixálni a pontos névsort, menüt. Mivel sokszor az utolsó pillanatban is előfordulnak változások – legtöbbször a vendéglistát illetően – ezért mi azt szoktuk javasolni, hogy inkább csak az esküvőt megelőző napokban nyomtassuk a termékeket, hogy egy esetleges változás miatt ne kelljen mindent újra legyárttatni.