1 éves a Wedding Design Blog!

1 éves a Wedding Design Blog!

Legalábbis volt egy hónapja, ugyanis csak most jutott eszembe, hogy valamikor ilyentájt indítottuk 2009-ben, közvetlenül a Wedding Design megalakulása után pár nappal, 2009.02.02.-én.

Ennyi idő alatt rengeteg bejegyzéssel – ezzel együtt pontosan 333 darabbal –  szórakoztattuk olvasóinkat, mindenféle esküvővel kapcsolatos témájú írással. Több százezer kattintás volt az indulás óta, nagyon népszerű bloggá nőtte ki magát ez az esküvői magazin jelleggel működtetett oldal. A mi profilunk a grafika és a dekoráció, az “esküvő design”, és úgy gondoljuk, ehhez több más fontos terület is kapcsolódik, ezért szerettük volna nektek megmutatni az első perctől kezdve az általunk stílusosnak tartott egyéb részleteket is. Az a tapasztalatunk, hogy szeretitek ezeket a bejegyzéseket is a saját munkáinkról szóló írások mellett.

Kaptunk már mindenféle kritikát, jót és rosszat egyaránt, szerencsére az előbbi volt túlsúlyban. 🙂 Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést a munkánk minőségével kapcsolatban! Öröm látnunk a mosolyt az elégedett menyasszonyok arcán és jó érzés a tudat, hogy mi is hozzájárultunk a nagy nap teljességéhez – ez a mi sikerünk igazi értékmérője.

Igyekszünk a jövőben is hasonlóan stílusos bejegyzésekkel szórakoztatni minden esküvőre készülő menyasszonyt és a téma iránt érdeklődő hölgyet és urat – igen, ők is akadnak olvasóink között! 🙂 – egyaránt.

További jó olvasást!

Wedding Design Csapata