A modern romantika – pink-szürke esküvő

A modern romantika – pink-szürke esküvő

Hogy folytassuk a mai stílust, egy rendkívül modern, ám ugyanakkor romantikus pink-szürke esküvőt mutatok be Nektek.

Elsőre talán elgondolkodik az ember rajta, hogy biztosan a szürke az a szín, amire egy esküvőn vágyik. Ám ha megnézitek a képeket láthatjátok, hogy a pink a hangulatból a romantikát, a szürke pedig az eleganciát adja, és talán nem is olyan rossz választás ez a párosítás.

A menyasszonyi csokorban inkább a fehér, ami dominál a pink mellett, de a téma alapszíneít jól visszaadják a koszorúslányok ruháival és csokraival. A ceremónia paddíssze egy egyszerű pink rózsagömb, ami nagyon szép látványt nyújt a szürke székekkel.

Nézzük meg az asztalt. Az alapszínei az esküvőnek itt is visszaköszönnek, a szürke terítőn és az asztalon hosszában futó pink kiegészítő terítőn, majd a pink menükártyán és a szürke szalvétán egyaránt. Na de nézzük meg az asztal további, sokkal izgalmasabb részeit.

Asztaldíszből több fajtát is találnuk egy nagyobb látványosabbat és több aprót. A nagyobbik dísz egy száraz lehántolt fából áll, amelyre pink virágokat tettek, és kristályokat is lelógattak róluk. Mindig is szerettem az ilyen stílusú asztaldíszeket, amelyek egyszerűek, de mégis gyönyörűek. Amellett, hogy ez az asztaldísz gyönyörű nagyon impresszív is, hiszen jóval a vendégek feje felé magasodik. Megtalálható még itt kisebbfajta úszótál és hagyományos tűzött tál is.

Az egész esküvő hangulatáról elmondható, hogy egy letisztult nagyon elegáns de mégis romantikus stílusú, ami részint köszönhető a választott színeknek, a pink-szürke párosításának, illetőleg a modern megoldásoknak.