Orsi és Ákos – A szezon legstílusosabb esküvője II.

Orsi és Ákos – A szezon legstílusosabb esküvője II.

Megmutattam már a mi részünket Orsi és Ákos fantasztikus esküvőjéből, most azonban szeretnék néhány képet közzétenni az ifjú párról is:

Külön felhívnám a figyelmet a lila masnira a csuklón, a smink színeire, a körömlakkra… (A nyakkendőt már külön kiemeltem.) Mintha ugyanabból a színskálából dolgozott volna a sminkes, mint a menyasszonyi csokor színei. Nagyon szuper az összhatás! És akkor még nem láttátok a menyasszony cipőjét, a völegény öltönyének a bélését, ingjének mandzsettagombját. 🙂 Tervezem, hogy ezeket is megmutatom, mert nagyon tetszik a harmónia és az átgondoltság, ahogy Orsiék figyeltek az összes apró részletre!

Minden olvasónknak szeretettel ajánlom ezeket az ötleteket a figyelmébe! Aki úgy érzi, hogy szeretne megmaradni a hagyományos fehér menyasszonyi ruhás – sötét öltönyös keretek között, de szívesen megmutatná egyéniségét az esküvője napján, annak tökéletes választás az ehhez hasonló kicsi, de fontos részletek személyre szabása. Az Orsiék által választott sötétlila szín karakteres megoldás, én személy szerint imádom (bár nekem a fekete volt a választott színem a fehér mellett annak idején, így nem csoda, hogy bejön…). 🙂 Aki úgy érzi, hogy ez sok lenne neki, az képzelje el a látványt egy halvány, pasztell árnyalattal, és az eredmény máris sokkal lágyabb lesz!

Hajrá, lányok, színekre fel! 🙂

Virágok: Wedding Design
Fotó: Bell Studio

[content_block id=3431504]