Egyéniségedre szabott esküvő design

Esküvői dekorációk

Lila-kék esküvői dekoráció

Igazán különleges hangulatú helyszínen volt ez az esküvő, nagyon barátságos, amolyan rusztikus hangulatú vendéglőben. Igazából nem is volt sok munkánk, de mindenképp bele kellett raknom ebbe a válogatásba ezt a munkánkat is.

A szülőköszöntő csokor, a vőlegény kitűzője és a koszorúslány kiskosárkájában lévő szirmok, mind-mind a lila és a kék közötti árnyalatokban pompáztak.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Az esküvői asztaldíszek üvegmécsestartóba készültek. Az alján hortenzia, a tetején pedig úszógyertya volt, mivel az egészet vízben úszott.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

A külső fedett helyszínt pedig világtó lampionokkal tettük hangulatossá.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza az kék-lila dekoráció elejére

Hüpe dekoráció

A hüpe a zsidó esküvői szertartás nélkülözhetetlen eleme, esküvői baldachin, amely a vőlegény otthonát jelképezi. Alatta áll a vőlegény a menyasszonyra várva. A lefátyolozott menyasszony a szüleivel érkezik, és egyes közösségekben a vőlegényt háromszor vagy hétszer körüljárja.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, hüpe esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, hüpe

A hüpe vázszerkezetét és a tetejét fehér selyemmel vontuk be, oldaláról pedig apró rózsafejekből készített virággömböket és papírlepkéket lógattunk le.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, hüpe Vissza az oldal tetejére vagy vissza az hüpe dekoráció elejére

Halványlila dekoráció

Elmondhatjuk, hogy a lila volt az egyik legkedveltebb szín az előző szezonban. Elég sok színnel volt már párban, de most nézzünk meg egy olyan példát, amikor csak magában, mégpedig a halványabbik árnyalatában szerepel.

A székszoknyákra halványlila masni került és a terem tetejét is ezzel az anyaggal díszítettük, ami együtt igazán könnyed eleganciát adott.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, hüpe

Az asztaldíszek különleges kandeláberek voltak, lila gyertyával, tetején pedig virágdísszel.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, hüpe

A főasztalt pedig egy enyhe mezei hangulatú virággirlanddal díszítettük, amelyet ívesen helyeztünk fel az asztal elejére.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, hüpe Vissza az oldal tetejére vagy vissza a lila dekoráció elejére

Csokibarna-tejeskávé esküvő

Vőlegény kitűző

A vőlegény kitűzője a menyasszonyi csokorhoz igazodva, krém rózsából készült. Itt már kicsit bele lehetett vinni az esküvő hangulatát, a krém rózsa mögött egy bordó levél van, a szára pedig izlandi zuzmóval lett bedolgozva.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, vőlegény kitűző

Ültetőkártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, ültetőkártya

Menükártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, menükártya

Köszönőajándék

A köszönő ajándék – az esküvői dekoráció színvilágához igazítva – barna organza tasakba helyezett cukrozott mandula volt, ami talán az egyik legnépszerűbb ajándékfajta.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, köszönőajándék

Asztaldísz

Az asztaloknál jelenhetet meg igazán az ősz ebben a dekorációban. Az esküvői asztaldísz sárgás-bordós virágai az őszt idéző termesekkel, a barna asztalfutó, a külön erre az esküvőre elkészített barna székszoknya mind-mind ahhoz a harmóniához járult hozzá, amit az apró részletek összecsengése ad.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Székszoknya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, székszoknya

Dekoráció

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza az csokibarna-tejeskávé dekoráció elejére

Fehér-arany esküvő

Ültetőkártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, ültetőkártya

Asztaldísz

Az esküvői asztaldíszek magasa tölcsérvázákba készültek. Két fajta virágot használtunk, krém rózsát és fehér liziantuszt. Sokszor merül fel a menyasszonyokban ennél a típusú asztaldísznél, hogy a vendégek nem látják jól egymást és ez akadályozhatja őket az esti beszélgetésben. Ám ha jól megfigyelitek a díszeket, akkor észrevehetitek, hogy a virágok kicsivel a fejmagasság felett helyezkednek el, és a váza alatta pedig nem vastagabb 10 centinél, így a vendégek gond nélkül tudják közösen élvezni az esküvőt.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Dekoráció

Hogy a textilek is összhangban legyenek, a székszoknyákra arany masnit tettünk, az asztalfutó pedig egy különleges mintázatú vastag arany szalag volt.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a fehér-arany dekoráció elejére

Fehér-natúr-zöld esküvő

Tortadísz

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, tortadísz

Gyűrűpárna

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, gyűrűpárna

Asztaldísz

Asztaldíszből több fajta is készült erre az esküvőre. Volt apró mécsestartóba készült virágdísz a kerti kávézóasztalokra, a büféasztalt tűzött tál díszítette, és voltak vázába helyezett virágcsokrok is. Az összes esküvői asztaldísz nagyjából azonos virágokból készült. Az eredmény hasonló, de mégis színes lett.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Dekoráció

Az esküvőt – a sajnálatos rossz idő miatt – sátrakkal fedték be, így azokat is kellett díszíteni. Az esemény hangulatához igazodva rezgőből készült koszorúkat lógattunk be a térbe a sátor tetejéről, amolyan csillár szerűen, amelyekről pedig mécsestartók és virágfejek csüngtek.

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, gyűrűpárna

Ketuba

ketuba

Hüpe

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, hüpe

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor Vissza az oldal tetejére vagy vissza a fehér-natúr-zöld dekoráció elejére

Fekete-fehér esküvő

Ahogyan azt már bizonyára sokan tudjátok, ez az esküvő volt a Wedding Design alapkő-letétele, az első közös munka után gondolkodtunk el azon, hogy érdemes lenne a továbbiakban is együttműködni és létrehozni valami egyedülállót, amilyen eddig még nem volt hazánkban.

De visszakanyarodva az esküvőre: fekete és fehér alapszínekben gondolkodtunk, kifejezetten nem szerettük volna, ha a növények zöld szára, levele megjelenik és megtöri a monokróm hatást.

Fogadalomkártya lufipostához

A meghívó motívumát alapul véve készítettük el a lufiposta játékhoz a képeslapokat, annyi különbséggel, hogy a meghívó négyzet alakú formája helyett itt hagyományos méretet, 10×15 cm-t használtunk.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, lufiposta

Asztalszám és ültetőkártya

Az asztalszám és az ültetőkártya tovább fokozta a harmóniát, szintén a már megszokott motívumok köszöntek vissza. Az asztalszám a meghívóval megegyező méretben készült el, sátrasan állítottuk fel az asztal közepére. Az ültetőkártyák ugyanebben a formátumban készültek, de éppen feleakkora méretben.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, lufiposta

Asztaldísz

Az esküvői asztaldíszek igazán különlegesek voltak: egy hungarocell félgömböt vontunk be fehér anyaggal, majd fekete tüllel, és ebbe szúrtunk bele apró rózsafejeket. Néhány rózsaszirom szórással és mécsesekkel, illetve fekete gyöngyökkel tettük teljessé a látványt. A szalvétákra fekete organzából készült masnik kerültek.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Dekoráció

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Az eredmény

Az esküvői tortán a menyasszonyi ruha csipkemotívuma köszönt vissza.

Bónuszként készíttettünk a meghívó motívumával nyomtatott fekete tollakat, melyeket a vendégek a lufiposta képeslapok kitöltéséhez használtak fel – hogy igazán stílusos legyen minden részlet. :)

esküvő kiállítás 2011, esküvői meghívó, esküvői meghívók, esküvő, meghívó esküvőre Vissza az oldal tetejére vagy vissza a fekete-fehér dekoráció elejére

Fekete-fehér-pink esküvő

Asztaldísz

Az esküvői asztaldísz az egyszerű elegancia jegyében készült, krém liziantuszok alkotta tömör gömbszerű dísz, amelyet üvegkehelybe helyeztünk.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Menükártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, menükártya

Ültetőkártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, ültetőkártya

Dekoráció

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a fekete-fehér-pink dekoráció elejére

Krém-bordó esküvő

Esküvői autódísz

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, esküvői autódísz

Asztaldísz

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Dekoráció

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a krém-bordó dekoráció elejére

Lila-zöld-natúr esküvő

Köszönőcsokor

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Asztaldísz

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Szabadtéri dekoráció

Mivel maga a kert nagyon szép, nem volt szükség sok dekorációra: zöld és fehér virággömböket lógatunk le a szertartást és a fogadást övező fákról santini krizantém fejekből – hasonló volt a díszítés a későbbi vacsoránál is.
A gömbök kiegészítése képpen átlátszó kristályokat is lógattunk az ágakról, az anyakönyvvezető asztalára pedig a menyasszonyi csokor stílusával megegyező asztaldíszt készítettünk.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, szabadtéri dekoráció esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, szabadtéri dekoráció esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, szabadtéri dekoráció

A vendégek számára kikészített székekre a székszoknyát illetve zöld masnit helyeztünk.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, székszoknya

Beltéri dekoráció

Az vacsora színhelyéül szolgáló étteremben a térdekoráció ugyanolyan zöld és fehér virággömbökből állt, mint a japánkerti dekorációnál. Az asztalokon friss fűszernövények kaptak helyet, amelyeknek a cserepeit mohával borítottuk be, a négy növény alját pedig raffiával kötöttük össze, így alakult ki a végleges, téglalap alakú asztaldíszforma. Különlegessége, hogy az esküvői asztaldíszek egyben akár a menü részét is képezhették.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, beltéri dekoráció

A rengeteg mécses, a gyertyák az asztalon, az étterem teljes belsőépítészete, bútorai, annyira szépen harmonizáltak a megálmodott esküvői dekorációval, nem kellett sok mindent dekorálnunk ahhoz, hogy csodás legyen az eredmény, hogy megvalósítsuk a pár által elképzelt harmóniát.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, beltéri dekoráció

Ültetőkártya és menükártya

A szalvéták díszítése képpen keskeny szalaggal kötöttük át azokat egy rozmaring ágat kíséretében, ami szintén az esti vacsora része is lehetett.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, ültetőkártya, menükártya esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, ültetőkártya, menükártya

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a lila-zöld-natúr dekoráció elejére

Narancs esküvő

Ültetőkártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, ültetőkártya

Emlékkönyv

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, emlékkönyv

Emlékkönyv és menükártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, emlékkönyv, menükártya

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a narancs dekoráció elejére

Narancs-barack-arany esküvő

Szívemhez közel álló esküvőről van szó, számomra különös jelentőséggel bírt, hiszem ikertesóm ment férjhez. :)

Koszorúslánycsokor

A koszorúslányok csokra a menyasszonyi csokorral harmonizált, ám annak domináns virágát, a kálát kihagytuk belőle, így kétféle színű rózsából kötöttük.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, koszorúslánycsokor

Asztaldísz

Narancssárga virágfejekből készítettük el a gyűrűpárnát. (AMI MOST ASZTALDÍSZ, DE NEM AZ VOLT)

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Dekoráció

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Az eredmény

Az étterem dekorálásakor az egyszerűségre törekedtünk: masnis-szalagos-gyöngyös szalvétagyűrűket készítettünk, mécsestartókat festettünk meg arany festékkel, valamint a meghívó motívumával készítettük el a menü- és ültetőkártyákat. Az asztalokat rózsaszirmokkal díszítettük és gyöngyöket szórtunk ki.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a narancs-barack-arany dekoráció elejére

Narancs-barna esküvő

Asztaldísz

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Asztalszám, menükártya, ültetőkártya

A menükártyák az asztalokra a meghívó motívumát felhasználva készültek el, ezekből minden körasztalra 2 db-ot helyeztünk ki.
Az ifjú pár ötlete az volt, hogy asztalaikat nem számozzák, hanem egy-egy folyóról nevezik el, így készültek el asztalszámok helyett az asztaltáblák, amelyeknek egyik oldalán az asztal neve, másikon pedig az ott helyet foglaló vendégek neve szerepelt. (Ez nagyon jó ötlet lehet olyan esetben, amikor nem akarjuk meghatározni, hogy egy asztaltársaságon belül ki kinek a szomszédságában foglaljon helyet.)

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztalszám, menükártya, ültetőkártya

Dekoráció

A hajó belsejében rengeteg munka volt. Az összes oszlopot narancs anyaggal vontuk be, ami alá fényfüzér került, az oszlopokat pedig barna ívekkel kötöttük össze. Rendkívül hangulatos összképet eredményezett ez a dekoráció!
Az asztalokra barna napront és narancs asztalfutót tettünk, hogy tovább fokozzuk a színvilág adta lehetőségeket. Az esküvői asztaldíszek hántolt, göcsörtös faágakból készültek, az ágak közé pedig narancs kálák kerültek.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Ketuba

Ketuba

Az eredmény

A választott színvilágot az esküvői dekoráció szinte minden elemén végigvittük. Az esküvő helyszínéül egy hajó szolgált, és az arra bevezető hidat barna textillel, narancs masnikkal és bambusz rudakra helyezett lampionokkal díszítettük.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

A könyöklőkre és büféasztalokra apró virágdíszek kerültek narancs rózsából. Mivel több szintes volt a helyszín így a hajó második emeletére az esküvői asztaldíszek felnagyított változatát tettük, hatalmas padlóvázákban.
A hajó tetőterén pedig a korlátokat díszítettük narancs textillel és barna masnikkal. Ezenkívül lampionokat feszítettünk ki bambuszrudakra, amelyekbe elemes világítást tettünk, ami estére igazi partihangulatot adott a terasznak.

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a narancs-barna dekoráció elejére

Pink esküvő

Vőlegénykitűző

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, vőlegénykitűző

Dekoráció

Annak érdekében, hogy az esküvői dekorációt kicsit feldobjuk és színesítsük, a menyasszony a pink színt választotta még kiegészítésnek a fentiek mellé. Ahogyan a meghívó is, úgy az egész esküvői dekoráció a finom visszafogottság jegyében készült.
A kevesebb több mottóval minimális díszítőelemet használtunk, ez volt az, ami tényleg illett a pár személyiségéhez és esküvőjük stílusához.

A szabad ég alatt, gyönyörű zöld pázsiton tartott polgári szertartás, majd a fedett teraszon az esküvői vacsora igazán természet közelivé varázsolta ezt a szép szombati napot.

A téglalap alakú aszalok közepén a fehér terítőt pink asztalfutó dobta fel. Pink és halvány rózsaszín szalagok kombinációjából készítettük el a szalvétagyűrűket. Minden asztalon egyetlen virágkompozíció volt: gyöngyökkel díszített üvegpohárban elhelyezett néhány fej rózsa.

A menyasszonyi tortát is élővirágokkal díszítettük. Kis "rózsapárnát" készítettünk a torta tetejére, és néhány virágfejet és szirmot szórtunk lazán a tortára és köré.
Az ültetőkártyák és menük a meghívó designját követték egy az egyben. Az asztalszámok öntapadós papírra készültek, melyeket borosüvegekre szerettünk volna felragasztani, sajnos ez végül nem valósulhatott meg (de ötletnek ajánlom mindenkinek a figyelmébe).

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a pink dekoráció elejére

Türkiz-narancs esküvő

Esküvői köszönőcsokor

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, köszönőcsokor

Esküvői autódísz

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, esküvői autódísz

Köszönőkártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, köszönőkártya

Ültetőkártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, ültetőkártya

Menükártya

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, menükártya esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, menükártya

Dekoráció

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, aztaldísz esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, aztaldísz esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a türkiz-narancs dekoráció elejére

lila-sötétzöld esküvő

Esküvői autósdísz

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, autódísz

Menükártya

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, menükártya esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, menükártya

Asztalszám

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, asztalszám

Asztaldísz

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, asztaldísz esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, asztaldísz

Dekoráció

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor

Székszoknya

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor, székszoknya

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor esküvő kiállítás 2011, menyasszonyi csokor, menyasszonyi csokrok, esküvő, esküvői csokor Vissza az oldal tetejére vagy vissza a lila_zöld_fekete dekoráció elejére

Zöld-lila esküvő

Asztaldísz

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Dekoráció

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő

Köszönőajándék

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, köszönőajándék

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a zöld-lila dekoráció elejére

Zöld-natúr esküvő

Köszönőcsokor

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, köszönőajándék

Ültetőkártya, menükártya és asztalszám

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, ültetőkártya esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, menükártya esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztalszám

Asztaldísz

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, asztaldísz

Dekoráció

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő, székszoknya

Az eredmény

esküvő kiállítás 2011, esküvői dekoráció, dekoráció esküvőre, esküvői dekor, esküvő Vissza az oldal tetejére vagy vissza a zöld-natúr dekoráció elejére
 esküvői meghívók

esküvői meghívó, esküvő dekoráció, menyasszonyi csokor