Gyűrű körkép a brit királyi család háza táján

Gyűrű körkép a brit királyi család háza táján

Harry herceg eljegyezte kedvesét, Meghan Markle-t. Erről valószínűleg már mindenki tud, viszont talán azt már kedvesebben, hogy a herceg maga tervezte a gyűrűt és, hogy a másolatokat forgalmazó oldalak egy pillanat alatt összeomlottak a rohamtól.

“A gyűrű különlegessége, hogy Harry herceg maga tervezte, és nem csak a benne lévő kövek miatt lesz drága, hanem az eszmei értékét is jelentősen megdobja. Ráadásul Harry herceg a gyűrűt anyja, Diana hercegnő tiszteletére tervezte.

Emiatt a szakértők már most megfizethetetlennek minősítették a gyűrűt. Azonban nyilvánvaló, hogyha a szentimentális szempontokat elhagyjuk, akkor mégis lehet kapni egy közelítő értéket az ékszer áráról.”

“A gyűrű alapja arany, ebben van három gyémánt. Bár az arany értéke sem elhanyagolható, a gyűrű értékét gyakorlatilag teljes egészében a drágakövek adják.

A központi gyémánt Botswanából származik, ami azért fontos, mert Harry herceg maga is járt az országban gyerekként, sőt jegyesével is itt ünnepelte 36. születésnapját.A központi követ két kisebb kő díszíti, ezek Diana hercegnő magángyűjteményéből származnak.”

Ezzel szemben Vilmos herceg az anyja, 18 karátos zafírgyűrűjével kérte meg annak idején Kate Middleton kezét.

Forrás: http://www.origo.hu/gazdasag/20171130-meghan-markle-jegygyurujenek-erteke.html