Egyéniségedre szabott esküvő design

bordó lila esküvő design
fehér arany esküvő design
fekete fehér esküvő design
rózsaszín lila esküvő design
natúr esküvő design
rózsaszín pink esküvő design

Online esküvő kiállítás 2011 - esküvő design bemutató

De mi is az az esküvő design?

Ha esküvőre készülünk, az bizony rengeteg tennivalóval jár. Egyeztetünk a részletekről emberek tucatjaival. Alvállalkozót keresünk, aki elkészíti a meghívónkat. Virágost választunk, felkeresünk több dekorcéget és ajánlatot kérünk. A helyszínen többnyire beleszólhatunk a teríték színeibe. Ültetőkártyákat, köszönőajándékokat készíttetünk.

Nem lenne könnyebb dolgunk, ha ezek a fontos részletek egy kézben összpontosulnának? Arról nem is beszélve, hogy nem vagyunk mindannyian vizuális és kreatív alkatok, így sokszor jól jönne egy-két szakértő tanács. Az esküvő designja azt jelenti, hogy meghatározunk egy koncepciót, egy "tematikát", amely mentén futtatjuk az esküvőre szükséges összes anyag és kellék tervezését.

A meghívó az előhírnöke az esküvőnknek, így ennek hangulata adja az első benyomást vendégeinknek. Az itt használt színek és képi világ határozza meg egy átgondolt esküvő esetében a további dolgok megjelenését is, legyen szó virágokról, asztali dekorációról, székselyemről szalaggal, terítő színről, a koszorúslány ruhákról, és akár a vőlegény mellényének vagy a menyecskeruhánknak a színéről. A végeredményben minden összhangban lesz egymással és vendégeink harmonikus légkörben töltetik el velünk életünk legfontosabb napját.

Az, hogy esküvőnknek "arculata" van, pluszköltséget nem jelent, sőt, még spórolhatunk is, időt és pénzt egyaránt, hisz ebben az esetben az összes dekor anyag elkészítésével egyetlen céget bízunk meg. Ők profi szakemberek, akik elképzeléseinknek megfelelően segítenek kitalálni a tökéletes színeket és formákat, pénztárcánkhoz igazítva tervezik meg nyomtatott anyagainkat, készítenek el minden dekorációt esküvőnkre.


Felkeltettük érdeklődésed? Tekints meg néhány konkrét példát esküvő designra a bal oldali galéria képeire kattintva!

esküvői meghívók
esküvői meghívó, esküvő dekoráció, menyasszonyi csokor

wedding design | Mobil: (+36 30) 9 244 236 | gabriella.uhrner@weddingdesign.hu
© Copyright 2009 Wedding Design Studio