Esküvői meghívó rózsaszín, pink és drapp motívumokkal

Esküvői meghívó rózsaszín, pink és drapp motívumokkal

Az utóbbi hetek egyik kedvence nálam ez a meghívó (olyan sokszor írtam már ilyesmit, hogy lehet, lassan nem hiszitek el nekem – de minden meghívóba beleszeretek kicsit, amit a magaménak érzek, és aminél hiszem, hogy sikerült teljesen eltalálni a pár stílusát), egyszerre modern és romantikus, megjelenik benne a legnőiesebb szín: a pink és árnyalatai. Ezt ellenpontozza némi drapp és barna, továbbá a szöveg is sötétbarna.

Általában nem vagyok a rózsaszín nagy barátja és ha tehetem, nem használom, de hiszek abban, hogy mint mindent, ezt is lehet ízlésesen és finoman alkalmazni úgy, hogy ne menjen át giccsbe az eredmény: számomra ez a meghívó is ennek a remek példája.

A meghívó elkészítése során elsőre ezt az irányt mutattam meg Juditnak (olyannyira úgy éreztem, hogy ez az, hogy nem is készítettem másik tervet, ami rám nem jellemző), ő akkor még bizonytalan volt, és kért néhány eltérő látványtervet is – majd miután ezeket is látta, úgy érezte, hogy tényleg az első volt az igazi, így visszatértünk nagy örömömre az eredeti grafikához és néhány kisebb módosítással el is készült az alábbi meghívó:

Egyedi esküvői meghívó, rózsaszin, drapp, pink motívummal

Két oldalas kártya formátumról van szó, így fest a hátoldal:

Egyedi esküvői meghívó, rózsaszin, drapp, pink motívummal

Judit, Krisztián, előre is nagyon sok boldogságot kívánunk, de hát még úgyis sokat beszélünk az esküvőig! 🙂

Forrás: Wedding Design

[content_block id=3431505]
[content_block id=3431504]