Erdei hangulatú esküvői dekoráció

Erdei hangulatú esküvői dekoráció

Erdei esküvőből már mutattam nektek párat, most következzen egy újabb. Enyhén őszi hangulatot adtak ennek a mennyegzőnek a színei, ugyanis sárga és a narancs őszies árnyalatai, a piros és a zöld volt a meghatázoró.

Vicces, hogy a köszönetajándékokat nem variálták túl, ugyanis azok kis kekszek voltak. Viszont amit nagyon ötletesnek találok, az a poháralátét, amire az esküvő részletei vannak rányomva.

A vacsora helyszínének a dekorációja nagyon tetszik. Jól hozza az erdei hangulatot a fatörzsekkel és a száraz ágakkal, az őszi termésekkel. Egy Magyarországon nem jellemző elem ezen az esküvőn is megfigyelhető. Mégpedig az, hogy a díszekben nem használnak semmilyen “tömítő” zöldet. Ezt nem hiszem hogy azzal kellene magyarázni, hogy több a pénz vagy egyéb közhelyekkel. Ötletekkel, különleges kiegészítőkkel nagyon jól el lehet takarni azokat a részeket, amiket nem szeretnénk hogy látszódjanak, és ezek nem feltétlenül kerülnek többe. Nem kell mindig rezgőhöz és mindenféle levelekhez nyúlni takarás esetén.

Forrás: Waterlily Pond Floral Design