Csipkebogyó az esküvői meghívón

Csipkebogyó az esküvői meghívón

 

Ez az ősz sem telhetett el fotózás nélkül az Esküvő Classic Magazinnal, aminek a helyszíne ezúttal egy nagyon patinás épület volt, a régi tatai Esterházy pezsgőgyár. Amikor a fotózást megelőzően megkaptuk a lookbook-ot, amiben inspirációs anyaggal szolgálnak a fotózáshoz, iszonyúan boldogok lettünk, mert nagyon feküdt nekünk a stílus, a színvilág, a hangulat…szóval örömmámorban úsztunk!

Az alapszín a fenséges bordó volt, amit imádunk, ugyanakkor most inkább egy nagyon könnyű, légies hatást szerettünk volna elérni és kevésbé drámait. Ezért megmaradtunk a sok fehérnél és a pasztellesebb színeknél, de a csipkebogyó mintákkal belecsempésztük a bordót és vele az őszt is. Kopottas hatás, aquarelles minták, virágok és egyes termékek még egy kis kraft alapot is kaptak.

Elfogultság nélkül mondhatom, hogy a fotózás végeredménye pedig egészen zseniális lett, köszönhetően a többi remek szolgáltatónak, akikkel együtt dolgozhattunk. Természetesen az ott készült fotókat is hamarosan megmutatom nektek, de addig is jöjjön néhány kép az elkészült termékekről a mi lencsénken keresztül.

Az esküvői meghívó és további grafikai elemek a Wedding Design terméke, amire itt tudsz ajánlatot kérni!