Bohém hangulatban a VI. Wedding Pop-up Bazáron!

Bohém hangulatban a VI. Wedding Pop-up Bazáron!

 

A tavaly októberi Wedding Pop-up Bazár teljesen rabul ejtett minket. Imádtuk a légkört, a Brody House egyedi hangulatát, és a látogatókat, akik annyira nyitottak voltak minden új dologra. Egyetlen pillanatig sem gondolkodtunk rajta, hogy idén újra részesei legyünk-e ennek a lüktető eseménynek!

Reggel 8 órakor találka a FrigyTervezős csajokkal, kocsikból bepakolás, majd egy rövidke fejvakarás következett a halom holmi láttán. Volt egy alap koncepció a fejünkben, amit szerettünk volna megmutatni nektek, de persze az idő és a körülmények mindig kicsivel másképp alakítják a dolgokat, mint ahogy azt az ember előzetesen elképzeli. Csattogtak az ollók, fogyott a ragasztó, viszont a mosoly az idő előrehaladtával egyre csak nőtt az arcunkon. 10 óra előtt 10 perccel pedig elégedetten kortyoltuk a reggeli jól megérdemelt kávénkat. Mi már készen álltunk! 🙂

Az egész koncepció alap ötletét az indián sátrak bohém hangulata adta. Persze, se időnk, se helyünk nem lett volna egy komplett sátrat felállítani és igazából nem is ez volt a cél. De szemléltetésképp elég volt a két darab faléc, ami – szó szerint – keretet adott a dekornak. A körülötte csöngő geometrikus álomfogók is ezt az irányt követték, a nagy háromszög pedig kiváló volt egy egyedi megoldással született ülésrend elhelyezésére.

A grafikán szintén visszaköszön a geometrikus forma, de körülette egy csomó tavaszi virág rajzával szugeráljuk a várva várt tavaszt. 🙂 A sok fa, a réz kiegészítők, üvegek és gyertyák, valamint a néhány darab madártoll kiválóan megfértek egymás társaságában.

Szerettük volna megmutatni nektek, hogy lehet végigvinni egyetlen grafikát az egész esküvőre kiterjedő összes terméken, mint az ülésrend, menük, ültetőkártya, köszönetajándék és társai.

Persze, ez önmagában még mit sem ért volna, ha a FrigyTervezős lányok nem adják ehhez lendületes jókedvüket és kiváló stílusérzéküket. Köszönet érte csajok! 🙂

És a csapat: Réka, Gabka, Olimpia, Noémi és Ivett 🙂